Kirjoituksia kesän Uusi Tie lehdissä

Kirjoitin kaksi hartauskirjoitusta kesän Uusi Tie lehtiin. Ensimmäinen, viikon 25 lehdessä, käsittelee teemaa Tien raivaaja. Teeman pohjana on Raamatun kertomus hetkestä, jossa Johannes kastaja ympärileikattiin ja sai nimensä. Tien raivaaja teema onkin itselleni ollut hyvin läheinen, olen teemasta tehnyt Tehdään tietä Raamattuavain opetussarjan, voit kuunnella opeussarjan tästä linkistä (Huom! Kuuntele opetukset päivämäärä järjestyksessä.)

Yleensä kun tarttuu itselleen hyvin läheiseen aiheeseen, niin saattaa käydä niin ettei tule käytyä kunnolla läpi mitä muuta tuttu Raamatunkohta puhuu. Hartauskirjoituksessa juutuin yhteen asiaan tekstissä, tästä en aiemmassa opetussarjassa puhunut. Tekstissä on läsnä monin tavoin epäilykset. Lisää sitten viikon 25 Uusi Tie lehdessä.

Toinen kirjoitus on viikolla 27, sen teemana on Armahtakaa. Tämäkin teema on elänyt itselleni pitkään, voisi olla että aihepiiristä oleva Raamattuavain opetus olisi Voita paha hyvällä (voit kuunnella opetussarjan tästä linkistä). Nyt käsillä oleva teksti kertoo aviorikoksesta kiinni otetusta naisesta ja kivittämisestä. Tämäkin teksti vei totutuilta uriltani toisaalle. Armahtakaa tulee kohti meitä jokaista ja kutsuu meitä antamaan itsellemme mahdollisuuden ottaa armo vastaan, armahtamaan itseään. No tästäkin sitten lisää viikon 27 Uusi Tie lehdessä.

Uusi Tie lehden verkkosivut löytyvät tästä linkistä. Lehti kannattaa tilata itselleen, hengellinen viikkolehti tarjoilee monenlaista merkittävää sisältöä viikkoon. Tilaussivulle pääset tästä linkistä. Vanha kunnon idea on myös tilata lahjaksi toisille lehteä, lehden kautta Jumala puhuu monin tavoin lukijoilleen. (Huom. nämä eivät ole maksettuja mainoksia, nämä ovat ilon ajatuksia, jotka nousevat juuri lukemani lehden äärestä.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *