27.3.2016, Raamattubuffet opetus, Kristus on ylösnoussut

Opetan Raamattubuffet ohjelmassa Pääsiäispäivänä 27.3.2016. Raamattubuffet ohjelma tulee Radio Dein taajuuksilla sunnuntaisin kello 12 (ei kesä-heinä- ja elokuussa). Ohjelma on myös kuultavissa avaimia.net kanalla ilman lähetysaikarajoitusta koko päivän.

Tällä kertaa opetan Hoosean kirjasta, tähän liittyen bloggasinkin pienesti nauhoituspäivän jälkeen. Lue bloggaus tästä.

Työskentely Raamattubuffet ohjelmien parissa on antoisaa – on omissa oloissa tapahtuvaa valmistelua, Raamatun lukemista ja rukousta. Sitten kokoonnumme kaikki yhteen ja rukoillen käymme odottamaan miten elävä kolmiyhteinen Jumala  antaa kaiken ohjelmaksi muodostua. Intensiivisen studiopäivän jälkeen sitä on väsynyt, mutta paljon saanut. Raamatun sanan tutkiminen tällätavoin on todella antoisaa ja kuittaa mennen tullen vaivanäöstä syntyvän väsymyksen. Toivon että ohjelmien parissa jokainen voi myös kokea osallistumisen vaivannäön paljon antavaksi.

IMG_0208_netti

Kuvassa teemme ohjelmaa, joka tuli ulos 13.3.2016. Studiossa vasemmalta Leif Nummela, Juhani Koivisto, minä ja ohjelmassa opettanut Jukka Kallioinen. Kuuntele kuvan ohjelma tästä linkistä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *