25.1.2015 Raamattubuffet | 5. Moos. 32:36-39

Toimitan Kansanlähetyksen Raamattubuffet ohjelmaa. Ohjelma tulee Radio Dein taajuuksilla sunnuntaisin kello 12 ja on kuultavissa myös avaimia.net kanavalla jo samana päivänä. Ohjelmassa on Raamatun opetus pyhäpäivän tekstistä, sekä keskustelu siitä.

25.1.2015 olen mukana ohjelmassa myös opettajan ominaisuudessa. Opetan Vanhan Testamentin lukukappaleesta:

Vanha Testamentti on kirja, johon itse Herra Jeesus on ottanut kantaa. Hän sanoi kuolleista noustuaan opetuslapsilleen: “Tätä minä tarkoitin, kun ollessani vielä teidän kanssanne puhuin teille. Kaiken sen tuli käydä toteen, mitä Mooseksen laissa, profeettojen kirjoissa ja psalmeissa on minusta kirjoitettu.” Luuk. 24:44. Vanha Testamentti koostuu Mooseksen laista, profeettojen kirjoista ja psalmeista – kun Uuden Testamentin sivuilla puhutaan Raamatusta, kirjoituksista, niin silloin viitataan myös näihin. Vanha Testamentti oli Jeesuksen ajan Raamattu….”

–> Tässä linkki ohjelmaan, ohjelman voit kuunnella avaimia.net kanavalta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *