21.2.2016, Kohtaamispaikka: Voita paha hyvällä, Iisalmi, Lippuniemi

Sunnuntaina 21.2.2016 vierailen Iisalmessa, Lippuniemen seurakuntakodissa pidettävässä Kohtaamispaikka tilaisuudessa. Tilaisuus alkaa kello 16. Tilaisuuden järjestää Pohjois-Savon ev.lut Kansanlähetys

Otsikkona on Voita paha hyvällä ja otsikko nousee Raamatusta:

”Älä anna pahan voittaa itseäsi, vaan voita sinä paha hyvällä.” Room. 12:21

Alla kuva, jossa luonnostelen opetusosuuttani. Pahan voittaminen hyvällä on toimimista kuten Jumala toimii. Ihmisen langettua syntiin, Jumala lähetti oman Poikansa sovittamaan syntimme, rikkomuksemme Häntä kohtaan. Jumala siis itse sovitti syntimme – voitti pahan hyvällä.

Voita_paha_hyvalla_skissi

Olen kokenut tarpeelliseksi valmistella osuuttani kaksikielisesti. Monin paikoin kirkkoihin saapuu maahamme tulleita turvapaikanhakijoita ja maahanmuuttajia. Olisi hieno, jos he voisivat jo ensimmäisellä kerralla ymmärtää jotakin siitä mitä haluamme puhua ja esille tuoda.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *