1.-6.2. 2016, Raamattuavain, Herkkyys Pyhän Hengen äänelle

Opetan Kansanlähetyksen Raamattuavain ohjelmissa viikolla 5/2016. Maanantaista perjantaihin ohjelmat tulevat kello 7:15 Radio Dein taajuuksilla ja ovat koko päivän kuultavissa myös avaimia.net kanavalla. Lauantai aamuna Radio Dein taajuuksilla tulee Raamattuavain Extra kello 8:35-9:55. Raamattuavain Extrassa opetukset kuullaan ensimmäisen tunnin aikana peräjälkeen ja sitten seuraa keskusteluosuus ja Junioriavain.

Teema opetuksissa on Herkkyys Pyhän Hengen äänelle. Tässä opetusviikon esittely:

Maanantai – Herkkyys Pyhän Hengen äänelle kaiken keskellä

Meidän tullessamme ja mennessä syntyy tilanteita, joihin tarvitsemme Jumalan apua. Voi olla että menemme ja tulemme niin, ettei Jumala tavoita meitä tämän kaiken keskellä. Kuitenkin on niin, että juuri tämän kaiken keskellä on tärkeää olla herkkänä Pyhän Hengen äänelle.

Tiistai – Herkkyys Pyhän Hengen äänelle näkemään tilaisuudet

Pyhä Henki auttaa meitä näkemään mahdollisuuksia. Tämän tähden onkin tärkeää elää herkkänä Pyhän Hengen äänelle, muuten emme ymmärrä oikein tilanteita joita Jumala johdattaa elämäämme.

Keskiviikko – Herkkyys Pyhän Hengen äänelle ymmärtämään mutkat

Emme voi vaatia Jumalaa käyttämään sitä mitä teemme, mutta voimme ryhtyä mukaan siihen, mitä Jumala tekee. Meitä karsitaan ja herkkyys Pyhän Hengen äänelle auttaa ymmärtämään ja suostumaan tähän.

Torstai – Herkkyys Pyhän Hengen äänelle arvostamaan oikein

Toivoisimme olevamme suuressa mukana. Herkkyys Pyhän Hengen äänelle näyttää meille, miten pienissäkin askelissa voimme olla suuressa mukana.

Perjantai – Herkkyys Pyhän Hengen äänelle tuo ilon

Aina emme voi iloita siitä mitä meille tapahtuu. Voimme kuitenkin nähdä Pyhän Hengen kautta kaiken Jumalan silmin. Saattaa olla että kaiken keskeltä löydämmekin ilon aiheita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *