19.-24.1.2015 Raamattuavain | Kutsumuksen palapeli

Kansanlähetyksen Raamattuavain ohjelmat tulevat arkisin kello 7:15 ja lauantaisin alkaen kello 8:35 Radio Dein taajuuksilla. Mikäli asuinpaikkakunnallasi ei Radio Dei kuulu, niin radiot.fi sivuston kautta voit kuunnella sitä, tai ladata radiot.fi sovelluksen älypuhelimeesi tai tablettiisi ja tehdä niistä monipuolisen radion.

Opetan 19.1. akavalla viikolla opetussarjan Kutsumuksen palapeli Raamattuavain ohjelmissa.

2014-11-01-01_kelmu_netti

“Elämässä on tärkeää löytää kutsumus. On olemassa joitakin sen löytymistä edistäviä asioita, paloja. Kutsumuksen palapeli opetussarja tahtoo löytää ensimmäisiä palasia, palasia joiden jälkeen paloja alkaa löytyä kuin itsestään.”

26.1.2015 alkaen opetussarja on kuultavissa myös avaimia.net kanavalla, Kansanlähetyksen kanavalla netissä. –> tässä linkki opetukseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *