30.11.-5.12.2015, Raamattuavain, Tahdon kertoa Taivaasta

Opetan viikolla 49/2015 Raamattuavainohjelmissa. Raamattuavain arkisin kello 7:15 Radio Dein taajuuksilla ja koko päivän avaimia.net kanavalla. Lauantaina opetukset kuultavissa myös Raamattuavain Extrassa kello 8:35 alkaen Radio Dein taajuuksilla.

Jo varhain syksyllä luonnostelin bloggausta “Tahdon kertoa Taivaasta”, mutta luonnostellessa koin haluavani tehdä jotain muuta kuin blogata aiheesta. Lopulta ajatus kääntyi opetussarjan tekemiseen. Raamattuavain opetuksissa viidellä eri opetuksella käydään viikon teeman kimppuun – tämä tuntui tähän sopivalta ja niin opetukset nyt odottava sitä, että ne lähetetään 30.11. alkavalla viikolla.

Miksi tahdon kertoa Taivaasta? Tämä selvinnee sille, joka opetussarjan kuuntelee. Taustana voin kuitenkin kertoa sen, että olen lukenut kirjoja joissa kerrotaan ihmisistä hyvin vaikeiden olosuhteiden keskellä – pimeässä. Meidänkin aikamme on monin tavoin pimeää ja pimeämpää saattaa olla luvassa. Pimeässä on tärkeää palauttaa mieleen sen mikä on kirkasta ja valoisaa – voisi jopa sanoa, että pimeään astuessa on suunnattava katseensa sinne missä tietää valon kohtaavan. Taivastoivo loistaa kirkkaana kuolemankin yllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *