8.11.2015, Raamattubuffet, Kahden valtakunnan kansalaisena

Harvoin hirvittää, kun poistuu Raamattubuffet studiosta nauhoituspäivän jälkeen. Kun nauhoitimme 8.11.2015 radiosta tulevan Raamattubuffet ohjelman – opetus ja keskustelu liikkui sellaisissa teemoissa että hirvittää. Joudumme maailmassa joskus todella kohtaamaan asioita joissa ei ole muuta mahdollisuutta kuin laittaa itsensä kokonaan likoon. Kiitos Herralle, ettei Hän jätä meitä näissä hetkissä yksin.

Nauhoituspäivä on muutenkin jäänyt voimakkaasti mieleen. 1.11.2015 Antakaa toisillenne anteeksi – ohjelmaa tehdessä joutui nieleskelemään ja nauhoituksen päätteeksi annoin Jukka Kallioiselle, joka opetti ohjelmassa, positiivisen palautteen joka muodostui kaiken koskettavuudesta siinä määrin että itku ei ollut kaukana.

Kun kokoonnumme yhteen tekemään Raamattubuffet ohjelmia, niin saamme jokainen paljon. Kiitollisuus saamastaan on kaiken uurastuksen jälkeen päälimmäisenä. Myös tuon nauhoituspäivän ensimmäinen, jo ulos tullut Henri Haatajan opetuksen sisällään pitävä hetki tempaisi mukaansa. Kuinka mahtavaa on yhä uudelleen ja uudelleen nähdä ja kuulla miten monin tavoin Jumala puhuu sanansa kautta.

Raamattubuffet sunnuntaisin Radio Dein taajuuksilla kello 12 ja avaimia.net kanavalla. Ohjelmista muodostuva kirkkovuosi opetuskokoielma löytyy tästä linkistä.

Edellinen Raamattubuffet opetukseni on kuultavissa tästä : 4.Moos. 21:12-20, Usko ja epäusko, Veijo Olli (tästä bloggasin aiemmin – yllätyksenä tullut opetus)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *