4.10.2015 Vehnänjyvä, Lyhtymessu

WP_20150917_10_45_07_Pro_nettiVehnänjyvä musiikkiryhmä vierailee muutaman kerran Pohjois-Savon Kansanähetyksen toteuttamassa Lyhtymessussa Kuopion Neulamäen kirkossa. Ensimmäinen kerta on 4.10.2015. Vehnänjyvän esittelyn löydät tästä linkistä.

Harjoituksissa selattiin ahkerasti Viisikielinen laulukirjaa ja sieltä valikoitui hyvin tunnettuja ja joitakin vähemmän tunnettuja laulatuslistalle. Innolla odotamme, että saamme kitarat vireeseen ja laulun kulkemaan. Tässä voit olla mukana kun saavut viettämään kanssamme messua Neulamäen kirkolle 4.10.2015 kello 16 alkaen.

Viimeksi kun olimme paikalla, niin seurakunnan joukosta kesken ensimmäisten kappaleiden tuli eräs mies huuliharpun kanssa viereeni. Hän halusi soittaa mukana. Siinä sitä yritettiin kesken kappaleen saada yhteissoittoa sujumaan. Ihan nappiin kaikki ei mennyt, mutta oli mukavan elävä tilanne – harvoin kirkossa tälläiseen on törmännyt.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *