13.9.2015 Raamattubuffet, Jumalan huolenpito kuultavissa

Sain opettaa Raamattubuffet ohjelmassa 13.9.2015. Ohjelma on kuultavissa Kansanlähetyksen avaimia.net kanavalla tästä linkistä:

Apt. 20:32-35, Jumalan huolenpito, Veijo Olli

Ohjelmaan liittyen olen blogannut aiemmin tässä kalenterin alla. Oli todella ilo saada paneutua käsillä olevaan Raamatun kohtaan, jakaa saamastaan ja käydä kokemaan kaikesta käynnistynyttä keskustelua. Raamattubuffet ojelmassahan opetetaan ja keskustellaan opetuksesta, käsillä olevasta tekstistä ja pyhäpäivän teemasta.

2015-09-10-4366_netti

Ohjelman tullessa ulos lomailin vaimoni kanssa Kroatiassa ja mielessäni oli voimakkaasti se, että aina on mahdollista ettei pääse palaamaan rakkaittensa luokse reissuiltaan. Jokaisen matka täällä päättyy joskus ja silloin opetukseen talletetut Paavalin sanat antavat voimakkaasti lohtua – on vain pidettävä siihen asti esillä Jumalan sanaa ja ohjattava kaikkia sen vaikutuspiiriin.

”Jätän nyt teidät Jumalan ja hänen armonsa sanan haltuun, sen sanan, jossa on voima rakentaa teitä ja antaa perintöosa kaikkien pyhitettyjen joukossa.”

Apt. 20:32

Toivon, että kuuntelet ohjelman.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *