13.9.2015 Raamattubuffet, Jumalan huolenpito

Opetan Raamattubuffet ohjelmassa sunnuntaina 13.9.2015. Raamattubuffet on kuultavissa Radio Dein taajuuksilla sunnuntaisin kello 12, sekä koko päivän avaimia.net kanavalla.

Kesäaikana, kesä-, heinä- ja elokuussa Raamattubuffet on kesätauolla ja syksyn kaksi ensimmäistä ohjelmaa tehtiin jo keväällä. Tuntui hurjalta käydä opettamaan tekstiä, jossa on Paavalin jäähyväissanoja – siis opettaa, tehdä ohjelma keväällä, joka tulee ulos vasta syksyllä ja sisältää jäähyväissanoja. Hieman tekstin puhuttelevuutta lisäsi myös se että jos Herra suo, olen ohjelman tullessa ulos vielä matkalla maailmalla.

Paavalin sanat menevät näin:

Ap.t. 20:32-35

“Jätän nyt teidät Jumalan ja hänen armonsa sanan haltuun, sen sanan, jossa on voima rakentaa teitä ja antaa perintöosa kaikkien pyhitettyjen joukossa. Hopeaa tai kultaa tai vaatteita en ole keneltäkään halunnut. Te tiedätte itse, että minä näillä käsilläni olen hankkinut itselleni ja tovereilleni sen, mitä olemme tarvinneet. Kaikin tavoin olen teille osoittanut, että näin, työtä tehden, tulee huolehtia vähäosaisista muistaen Herran Jeesuksen omat sanat: ‘Autuaampi on antaa kuin ottaa.’ “

Tähän tekstiin oli ilo porautua ja kutsun sinutkin mukaan yhteisen buffeepöydän ääreen, joko Radio Dein kautta tai avaimia.net kanavan kautta. Ohjelmassa mukana keskustelijoina Leif Nummela ja Vesa Ollilainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *