Dramatisointi | Alussa Sana, Jumala

Olin kokoustilanteessa, jossa illan puhuja luki Johanneksen evenkeliumin ensimmäisen luvun alkujakeet. Kuuntelin keskittyneesti ja koin voimakkaasti luetun jakson. Aamulla ajattelin, että paisutan pöytälaatikkoa ja luin kohdan nauhalle ja lisäilin taustalle muutamia ääniä.

Tässä Johanneksen evankeliumin alku – alku, jossa on tiivistettynä todella paljon.

2 thoughts on “Dramatisointi | Alussa Sana, Jumala

  1. Kiitos, oli kiva kuunnella Johanneksen evankeliumia! Usein luemme Raamattua (mikä on tietysti hyvä), mutta varhaisin tapa taisi olla se, että sitä kuunneltiin toisten lukemana, koska Raamatun osia ja kokonaisia Raamattuja oli vähän.
    Siunauksin,
    MikaT

    • Kiitti Mika kommentista. Raamatun sana tahtoo tulla aikaan ja paikkaan. Kun sitä lukee tai kuuntelee erilaisissa paikoissa ja tilanteissa sana saattaa tulla uudella lailla kohti. Tuo Johanneksen evankeliumin pätkän kuunteleminen jäällä hiihdellessä tai torilla seisoessa saattaa avata erilaisia näkökulmia. Toki myös Raamatun lukeminen noissa paikoissa on kokemisen arvoinen. Raamatun sanassa on voima.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *