22.2.2015 Kohtaamispaikka, Lippuniemen srk-talo, Iisalmi

Vierailuni Iisalmessa sunnuntaina 25.1.2015 ei toteutunut ja uusi ajankohta on sunnuntaina 22.2.2015. Lippuniemen seurakuntatalolla Kohtaamispaikka tilaisuus kello 16. Pidän opetuspuheenvuoron siellä.

Pyhäpäivän teema on Jeesus, kiusausten voittaja. Opetusosuuteni keskittyy kiusausten kohtaamisiin niin, etteivät ne johtaisi lankeemukseen. Voisin sanoa, että opetuksessa käydään lankeemusten mekaniikan kimppuun ja opitaan ymmärtämään tapahtumien kulkua Raamatun esimerkkien avulla.

2014_Kiusauksissa_valmiinaKuvassa valmistelen opetuksen kalvoa. Meillä on vihollinen, mutta meillä on myös auttajamme. Auttajamme on suurempi ja Häneltä saamme avun kiusauksiimme.

Mikäli asut tai olet 22.2. Iisalmen seudulla, poikkea Lippuniemen seurakuntakodille Kohtaamispaikka tilaisuuteen!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *