(Vain) usko Jeesukseen pelastaa – näin Raamattu opettaa

Aiemmassa Jumalan tarve piirsin mielessäni olevan kuvan sanoin. Pienen odottelun jälkeen tuli eteen hetki, jossa piirsin tämän kuvan ylös. Kuvan piirtäminen oli mielenkiintoinen prosessi, se kasvoi ajan kanssa ja sitten tuli hetki päättää ettei enää lisää siihen mitään. Kun ensimmäisen kerran käytin kuvaa puhuessani kotiseuroissa, huomasin että informaation rajoittaminen toi tilaa keskustelulle sen jälkeen.

Kuvan jälkeisiä kysymyksiä ja ajatuksia tuli mm. seuraavia: Kuinka usko syntyy? Usko Jeesukseen ei ole uskonto, se on jotain muuta. Omavanhurskaus ja monenlaiset uskonnot ovat pohjimmiltaan samanlaisia?

Itselläni kuvaan talletetun sanoman äärellä on kysymyksenä: Tiedetäänkö maassamme vielä selkeästi, mistä Kristinuskossa on kyse? Mikä on pelastus, johon meitä kutsutaan?

Miten vastaisit tähän kysymykseen? Mitä vastauksesi puhuu sinulle?

Startti opas uuteen elämään – avaimia.net

Nykyään on kätevää jakaa WhatsApp ym. sovelluksilla erilaisia pieniä vihkosia ja oppaita. Toiset lukevat, toiset mielellään kuuntelevat äänitiedostoina kaikenlaista.

Äänittelin jo aiemmin jaettuun Startti opas uuteen elämään äänimuotoisen oppaan. Tämän oppaan voi kätevästi kännykällään kuunnella ja samalla selailla oppaan pdf-versiota.

Kaipaatko Jumalan yhteyteen, kapaako ehkä joku ystäväsi? Tutustu oppaaseen ja laita kiertoon, emme aina itse tiedä niin itsestämme, emmekä toisista – yllättävissä suunnassa saattaa olla jano Jumalan puoleen.

Avaa opas tästä linkistä.