Sinusta on kyse – Raamattuavain opetusviikko 5.-10.12.2016

Opetan viikolla 49 Kansanlähetyksen Raamattuavain ohjelmissa. Sinusta on kyse on opetuksen teema. Tässä opetusviikon esittely. Ohjelmat Radio Dein taajuuksilla arkisin kello 7:15 ja koko päivän avaimia.net kanavalla. Kaikki viisi opetusta kuullaan lauantaina kello 8:35 alkaen Raamattuavain Extra ohelmassa Radio Dein taajuuksilla.

Tervetuloa opetuksen pariin!

Sinusta on kyse

Sinusta on kyse – opetussarja tahtoo kutsua kristilliseen uskoon. Opetuksessa seurataan Apostolien tekojen 16,17 ja 18 luvun tapahtumia ja Paavalin julistusta. Opetussarja on sinulle, joka haluat kuulla siitä miten kristilliseen uskoon voi tarttua ja sinulle, joka haluat pohtia sitä miten voisit kertoa kristillisestä uskosta aikamme ihmisten keskellä.

Maanantai – Sinusta on kysymys – Jumala loi

Kristillisen uskon lähtökohta on Jumalan luomistyössä. Olemme Jumalan luomia Jumalan luomassa maailmassa. Tämän meille kertoo Raamattu, jossa Jumala ilmoittaa meille itsensä ja suuruutensa.

Tiistai – Sinusta on kysymys – Jumala ei ole kaukana

Vaikkemme voi kuin aavistella Jumalan olemassaoloa, Hän ei ole meistä kaukana. Raamattu kertoo, kuinka lähellä Hän meitä on. Raamattu myös antaa meille enemmän, kuin pelkän Jumalan aavistelun.

Keskiviikko – Sinusta on kysymys – Jumala vaatii meidät tilille

Jumalan suuruus ja Hänen läheisyys tuo eteemme kysymyksen, mikä meidän suhteemme on Häneen – mitä Jumala meiltä odottaa? Raamattu kertoo tästä lahjomattomasti, ei välttämättä niin kuin me haluaisimme asioiden olevan.

Torstai – Sinusta on kysymys – Jumala avaa tien

Kristilliseen uskoon käydään ahtaan portin kautta. Tuolle portille askeleet eivät välttämättä ole kevyet, mutta portilla odottaa jotain – jotain mitä emme ole osanneet odottaakaan.

Perjantai – Sinusta on kysymys – Jumala kantaa meitä

Kristillinen usko lepää sen varassa, mitä Jumala on tehnyt ja tekee. Raamattu opettaa ja ohjaa kristilliseen elämään. Sielunvihollinen tahtoo katkaista suhteemme Jumalaan, mutta on hyvä muistaa että Jumala on meidän kanssamme.